Nyheter
Smaalenene frikirke får fint besøk

Smaalenene frikirke får fint besøk

12.05.2023
Menighetens tidligere pastor, Svein Slettevoll, og synodeleder Jarle Skullerud, er noen av dem som vil besøke menigheten
Smaalenene frikirke får fint besøk

Riktignok ikke av den nykronede kong Charles, men det gjorde inntrykk å se en gutt ønske ham velkommen med disse ordene:

"Deres Majestet, som barn av Guds rike hilser vi deg velkommen, i Kongenes Konges navn."

Som barn av Guds rike skal vi samles til Hjemmekirke hos Dvergsnes-Eriksen førstkommende søndag kl 17., og Kongenes konge har lovet å være midt iblant oss.
(Adressen til Dvergsnes Eriksen er Heiaveien 87.)
24.05. 7.06. og 21.06. kl 19 er det samling med Guds ord, bønn og lovsang på Tangen. (Adressen er Slituveien 38.)
Pinsedag taler Svein Slettevoll, og det blir søndagsskole og Tweens. 
11.06. er det på ny Hjemmekirke hos familien Dvergsnes Eriksen. 


13.06. kommer et viktig menighetsmøte. Da vil Terje Skaug legge fram noen hovedfunn fra evalueringen han har ledet. Vi får besøk av kirkesamfunnets øverste leder, synodeleder Jarle Skullerud. Han vil få et sammendrag om evalueringen i forkant av møtet. Mer informasjon om dette menighetsmøtet kommer, men sett av både ettermiddag og kveld. Det blir eget opplegg for barna ved vår trosopplærer, Jens Harald Claudius.
Tweensklubben har sommeravslutning 16.06. og menighetens sommeravslutning blir med gudstjenesten den 18.06. Vi er i tillegg invitert til å møte opp på den felleskirkelige gudstjenesten ved Lundebyvannet den 25.06.

Vi har lenge forsøkt å få besøk av noen av Frikirkens misjonærer til vår lille menighet uten å lykkes. Nå kommer familien Aasen hjem til Norge, og 10. desember kommer Erling Aasen til oss :)!
Erling er lærer av yrke, og flink til å formidle til barn. Hold gjerne av denne datoen allerede nå.

God helg!

 

Søndagssamling
Søndagssamling     
Powered by Cornerstone