Back to Top

Menighetsweekend 2017

Første helga i april 2017 var det menighetsweekend på Sauevika leirsted. Små og store fra menigheten var samlet (alt i alt 47 stk.) til en helg med aktiviteter, lek, lovsang, møter, trylling, underholdning, delekveld, gudstjeneste, god mat og godt fellesskap (se flere bilder fra helga nederst på siden). 

Lørdag hadde vi besøk av Arild Brun Svendsen, som underholdt med tryllekunster, lærte bort flere triks og viste oss hvordan vi kan forkynne evangeliet på flere kreative måter. Etter dette var det tid for å prøve "karamellkanonen" ute, som fikk det til å regne karameller. Noen prøvde fiskelykken, og andre kjørte om kapp med tråbiler. På underholdningskvelden var det konkurranser av mange slag som utfordret både kreativiteten og lattermusklene. 

Senere hadde vi delekveld, hvor flere delte vitnesbyrd, erfaringer gjennom livet og tanker for menigheten framover. Det ble en kveld med mange sterke og rørende historier. 

Gjennom hele helga fikk vi ta del i herlig lovsang, med lovsangsbandet i spissen, gode samtaler, oppbyggelige samlinger og godt fellesskap med hverandre.

Takk til alle for en fin helg!
Velkommen til ny menighetsweekend neste år, samme sted!