Back to Top

Informasjonskveld om Awana

Awana

Awana er et søndagsskolekonsept for barn fra 2 til 18 år. Et opplegg for menigheten som engasjerer foreldre og foresatte i å disippelgjøre barna. De ønsker å samarbeide med hjemmet for å nå barn og unge med evangeliet og disippelgjøre dem slik at de kjenner, elsker og tjener Jesus gjennom hele livet. 

Awana Norge blir i dag driftet av Indremisjonsforbundet og ImF-UNG, med Fribu (Frikirkens barn og unge) som samarbeidspartner.

Du kan lese mer om Awana her: https://www.awana.no

Denne kvelden kommer Linda Kvavik, som jobber i Fribu, for å fortelle mer om opplegget. Astrid Lande som jobber i Råde frikirke vil også være med å dele erfaringene de har hatt med å gå over til Awana.

Etter at de har delt blir det kveldsmat rundt småbord, med hvor er samtaler videre om Awana. Vi avslutter kvelden med en oppsumering fra gruppene. Alle får mulighet til å dele tanker, innspill eller spørsmål til slutt.

For å kunne planlegge bedre rundt kveldsmat og bordplassering ber vi deg gi beskjed om du kommer. Send en mail til post@smaafri.no. Men har du ikke fått meldt deg på men kan komme likevell er du velkommen :)

Velkommen!