Back to Top

Gudstjeneste 18. oktober

oktober

Velkommen til gudstjeneste søndag 18.oktober kl 11:00, med opplegg for barna under talen, nattverd og kirkekaffe.

Hilde Margrethe Sæbø Fjeldstad taler. Tema for gudstjenesten er ”Tro midt i sorgen”. Vi vil også under gudstjenesten vise frem Hannah Tveten. På grunn av Korona situajonen bli hun døpt her i vår menighet dagen før (lørdag 17.oktober) under et privat arrangement. 

Denne søndagen blir det ikke påmelding på forhånd, men registrering av navn og kontaktinfo til alle som skal delta på gudstjenesten ved ankomst. Vi følger både nasjonale og kommunale korona-retningslinjer for samværene våre, og det er bare plass til 70 personer i Smaalenene frikirke. Derfor oppfordrer vi alle til å komme i god tid siden det tar litt tid å skrive opp alle som kommer før møtet starter. Oppfordrer også alle til å si navnet sitt (og eventuelt barnas) til diakonen som står i døra for at det skal gå fortere og for å unngå eventuelt kø på utsiden. Kommer du etter at gudstjenesten har startet er det viktig at du tar kontakt med søndagens diakon, slik at du blir registrert.

Dersom du har luftveissymptomer og sykdomsfølelse – selv ved milde symptomer, eller er satt i karantene eller isolasjon må du holde deg hjemme. Husk på én meters avstand og god hygiene! Velkommen til store og små!