Back to Top

Gudstjeneste 11. oktober

oktober
med søndagens tekst og tre spørsmål til samtale

Velkommen til gudstjeneste søndag 11.oktober kl 11:00, med opplegg for barna under talen og kirkekaffe.

Hilde Margrethe Sæbø Fjeldstad taler. Tema for gudstjenesten er ”Kalt til å være raus”.

Denne gangen blir det ikke påmelding på forhånd, men registrering av navn og kontaktinfo til alle som skal delta på gudstjenesten ved ankomst. Vi følger både nasjonale og kommunale korona-retningslinjer for samværene våre, og det er bare plass til 70 personer i Smaalenene frikirke. Derfor oppfordrer vi alle til å komme i god tid siden det tar litt tid å skrive opp alle som kommer før møtet starter. Oppfordrer også alle til å si navnet sitt (og eventuelt barnas) til diakonen som står i døra for at det skal gå fortere og for å unngå eventuelt kø på utsiden. Kommer du etter at gudstjenesten har startet er det viktig at du tar kontakt med søndagens diakon, slik at du blir registrert.

Dersom du har luftveissymptomer og sykdomsfølelse – selv ved milde symptomer, eller er satt i karantene eller isolasjon må du holde deg hjemme. Husk på én meters avstand og god hygiene! Velkommen til store og små!

 

 

Sønsdagens tekst 1.Tim. 6:17-19

«Du skal innskjerpe for dem som er rike i denne verden, at de ikke må være overmodige og ikke sette sitt håp til den usikre rikdom, men til Gud. Han gir oss rikelig av alle ting, for at vi skal nyte dem. De skal gjøre godt, så de kan være rike på gode gjerninger, være gavmilde og gjerne dele med andre. På den måten samler de seg en skatt og legger en god grunnvoll for den kommende tid, slik at de kan gripe det virkelige liv.» 1.Tim 6:17-19

Jeg har laget følgende tre spørsmål til samtale:

  • Hvordan kan vi leve sjenerøst i forhold til penger?
  • Bestem deg for tre konkrete ting du vil gjøre for å bli rikere i Gud, og ikke samle deg skatter til deg selv.
  • Hvordan holde fokus på at Guds primære ønske for deg er et kjærlighetens fellesskap i møte med denne søndagens utfordring?