Back to Top

Familiegudstjeneste 8.november

8.nov
er dessverre AVLYST

Velkommen til familiegudstjeneste søndag 8.november!

Søndag samles vi igjen for å feire at vi har en levende frelser og et levende håp! Barna vil selv bidra, Gayle Cully Enger leder og Hjalmar Zuk har ansvar for musikken. Pastor Hilde Fjeldstad forteller om en ny himmel og en ny jord.

Vi i lederskapet følger med på utviklingen av smittetallet, og på regler og anbefalinger fra myndighetene. Reglene for hvor mange og hvordan vi kan møtes til gudstjeneste er ikke endret siden sist gudstjeneste. Derimot kan anbefalingen om å begrense antall kontakter gjøre at en må tenke seg om både en og to ganger før en deltar på en gudstjeneste eller for eksempel et kulturarrangement. Dette gjelder nok særlig barnefamilier som ikke kan forvente at barna holder en meter avstand hele tiden. Vi tar høyde for at noen strammer inn på antall kontakter nå før vi går inn i adventstiden. Det har vi stor forståelse for.

På Facebook-gruppa «Søndagsskolen Smaalenene frikirke» vil vi legge ut en lenke til Hjemmekirke på Frikirkens hjemmesider for dem som velger å være hjemme.

Link: https://www.youtube.com/channel/UCobXT6WqAbntxE8esB_8hJA/featured

Det er ikke nødvendig med påmelding til familiegudstjenesten.

Med vennlig hilsen
Hilde Margrethe Sæbø Fjeldstad
           Pastor