Nyheter
Søndag for de forfulgte, søndagsskole, fakkeltog og mer

Søndag for de forfulgte, søndagsskole, fakkeltog og mer

06.11.2023
Nyhetsbrev for november

Denne uka skjer det litt av hvert. Det begynner med menighetsmøte på onsdag kl 19. Vi er i den heldige situasjon at tre kandidtater har sagt seg villige til å stille til valg til Lederråd. Se innkalling via e-post! (Si gjerne i fra dersom du ikke har fått innkallingen). 

Torsdag 9. november er det  Fakkeltog til støtte for forfulgte  i Askim. Se gjerne video og mer informasjon her.

Oppmøte: 18.00

Sted: Askim kirke

Møte i Askim Misjonskirke etter fakkeltoget - kl 19:00

12. november markerer vi Søndag for de forfulgte. Menigheten får besøk av Behrouz Saki fra Spydeberg. Han har med seg kona si, Shoreh, og deres to sønner Farsa(8 år) og Micah(6 år). Se bilder! Behrouz er nettopp ferdig med en Bachelor fra Pars Theological Center i London, og har begynt på en Mastergrad i teologi. Til daglig jobber han som Senior applikasjonskonsulent. Han og familien er med i Den farsitalende kirke i Oslo.

Magnus Baggetorp og Ranveig Irene Hansen inviterer til søndagsskole under gudstjenesten.

Fredag 17. november samles Tweensklubben kl. 18
Onsdag 22. november er det igjen bønnemøte kl 19. og dagen etter, onsdag 15., er det Bibeltime.

Søndag 26. november er siste søndagen før advent. Da har vi hjemmekirke hos Tveten.

Jeg tar med litt om 10. desember også. Da er det familiegudstjeneste med Erling Aasen. Menigheten har hørt nytt fra Helene og Erlings tjeneste i Midøsten over flere år nå, og bedt for dem og barna. Det blir fint å få nærmere kjennskap til Erling og det arbeidet han har vært med på. Fra januar blir han Frikirkens nye misjonsleder.

Gudstjenesten blir spesiell av to andre grunner også. Treåringer, syvåringer og tiåringer skal få en kristen bok hver, og kanskje kan familiene deres bli litt bedre kjent med hverandre i tilknytning til dette. 

Både barn og voksne blir nok ekstra glade når de ser Jens Harald, Josefine og Ruben Claudius på gudstjenesten. Menigheten ønsker å takke Jens Harald for tjenesten hos oss, og hele familien for tiden vi har hatt sammen.

 

 

Søndagssamling
Søndagssamling     
Powered by Cornerstone